APPLETON GRANGE RIDING CLUB SJ CLINIC TIMES, 5th January 2025

Please find below the times for the jumping clinic with Julia Nelson. We have tried our best to accommodate everyones preferred time request, but unfortunately were unable to fully as many had requested the same time. If there are any issues, please email appletongrangeridingclub@gmail.com as soon as possible.

If it is your first time to AGEC, please look out for the Appleton Grange signs at the end of our drive, as we share the postcode of DL6 2AT with two other properties.

Parking will be on the yard car park.

At your allocated time slot, please be ready to enter the indoor arena.

Start Time	Finish Time	Lesson Type	Name of Riders
09:00	10:00	1 hour shared session	Lily and India Dawes
10:00	11:00	1 hour shared session	Katy Smith & Tracey Branson-Burke
11:00	11:45	45 minute private session	Bertie Garlick
11:45	12:30	45 minute private session	Phoebe Maffey
12:30	13:15	45 minute private session	Alex Kralevich
13:15	14:00	45 minute private session	Millie Redmond
14:00	14:45	45 minute private session	Neave Leary